Spitskool met kip
Spitskool veel vitamine C en Kalium bevat .
En om 200 gr te verbranden moet je ca 6 min.wandelen of 11 min. stofzuigen.
recept:
Spitskool in de wok
Recept voor 2 personen (per persoon 550 kcal )
Ingrediƫnten:
Spitskool 400 gram
1 fijn gesneden ui
1 Kipfilet
Krenten een eetlepel
3 middelgrote aardappels
1 appel
1 theelepel kerriepoeder
Zout en peper
Olijfolie maximaal 2
eetlepels
Bereiding:
Snij de spitskool in lange
dunne repen.
appels in blokjes.
Krenten wellen in warme
thee of water
Vast kokende aardappels
schillen en in blokjes van ca 1,5 cm snijden.
Kook deze even gaar.
In een wok de fijn gesneden
ui bakken samen met de kerrie in olijfolie
en daarna de kipstukjes
blokjes van 2 cm erin mee bakken.
Zout en peper erbij en laat
even mee bakken.
Dan voeg je de spitskool
erbij en als deze gaar is de appels samen met de krenten.
En als allerlaatste de
aardappels toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Geef hier je opmerking