woensdag 31 oktober 2012

rijsttafel met 4 gerechten


Rijsttafel met :

Atjam tapmoer  Bami pangang

Toemisboontjes  en varkenslvees met zoet zure saus




Vrienden op visite ?

Een rijsttafel is altijd een succes.
Je kunt de Atjam tampoer, Toemis boontjes en de Bami pangang een dag van te voren bereiden zodat je de volgende dag niet veel in de keuken hoeft te staan zie verder in de blog voor recepten
Het gerecht van het varkensvlees in zoet zure saus  het snijwerk alvast gesneden klaar te zetten, en het vlees in reepjes snijden en marineren.
Dit is een gerecht wat je snel kunt wokken.

Door een dag van te voren het te bereiden komen de smaken nog beter in het gerecht.
Extra sambal erbij en witte rijst.

Het is stukken lekkerder en gezonder dan de Chinees om de hoek.
Eet smakelijk

Dees van den Hoogen van Eet in Balans




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef hier je opmerking